OPSKRIFTER

Mandelmel kage med softice

Mandelmel kage er nemt at forberede, med kun et par ingredienser. Den smager også himmelsk.

Ingredienser:

4 æggeblommer

1 ¼ dl. Melis

250 g. mandelmel

Bourbon vaniljestang (kornene herfra)

1 tsk. Bagepulver

2 dl. Piskefløde

4 æggehvider

Step 1:

4 æggeblommer piskes med 1 ¼ dl. Sukker luftigt.

Step 2:

Vend herefter korn fra vaniljestang + bagepulver + mandelmel og piskefløden i æggemassen.

Step 3:

Pisk æggehvider stive og bland forsigtigt i massen.

Step 4:

Læg bagepapir i en springform, kom massen heri og bag ved Ca. 175 grader i Ca. 55 minutter.

Hjemmelavet softice:

Ingredienser:

1 liter vaniljeis

2 -3 dl. Piskefløde.

Step 1:

Skær is ud i mindre tern, lad det tø en smule, tilsæt piskefløden så har du softice.

Step 2:

Du kan pynte kagen med hvid chokolade i tynde strimler.

Alt i alt en himmerigsmundfuld. 

Vi siger tak til Gurli for denne opskrift.