Mandelmel kage er nemt at forberede, med kun et par ingredienser. Den smager også himmelsk.
Ingredienser:
4 æggeblommer
1 ¼ dl. Melis
250 g. mandelmel
1 Bourbon vaniljestang (kornene herfra)
1 tsk. Bagepulver
2 dl. Piskefløde
4 æggehvider
Step 1:
4 æggeblommer piskes med 1 ¼ dl. Sukker luftigt.
Step 2:
Vend herefter korn fra vaniljestang + bagepulver + mandelmel og piskefløden i æggemassen.
Step 3:
Pisk æggehvider stive og bland forsigtigt i massen.
Step 4:
Læg bagepapir i en springform, kom massen heri og bag ved Ca. 175 grader i Ca. 55 minutter.
Hjemmelavet softice:
Ingredienser:
1 liter vaniljeis
2 -3 dl. Piskefløde.
Step 1:
Skær is ud i mindre tern, lad det tø en smule, tilsæt piskefløden så har du softice.
Step 2:
Du kan pynte kagen med hvid chokolade i tynde strimler.
Alt i alt en himmerigsmundfuld.
Vi siger tak til Gurli for denne opskrift.