Den sprøde tekstur af småkagerne komplementeres perfekt af den bløde og cremede smag af jordnøddesmørret, og vaniljesmagen forener de to smagsnuancer til en perfekt balance.
Ingredienser:
120 g blødt smør
100 g sukker
100 g brun farin
100 g jordnøddesmør
½ spsk vaniljeekstrakt - styrke 2
225 g hvedemel
1 æg
1 tsk natron
Step 1 :
Forvarm din ovn til 175 grader.
Step 2 :
Læg et stykke bagepapir i en bradepande.
Step 3 :
I en stor skål blandes smør og sukker, bland nu jordnøddesmør, æg og vanilje herefter blandes mel og natron i.
Step 4 :
Tag i spiseske og form dejen til kugler som lægges på bradepanden, tryk dem lidt flade.
Step 5 :
Bages i ca. 10 minutter.
Step 6 :
Kan pyntes med krymmel, chokolade eller hvad man synes om.
Velbekommen!