OPSKRIFTER

Banan split med vaniljeis og chokoladesauce

Når banan, vaniljeis og chokoladesauce kombineres, skabes der en harmonisk og lækker smagsoplevelse. Den cremede vaniljeis og den bløde banan komplementeres perfekt af den rige chokoladesauce, og den lette bitterhed fra chokoladen afbalancerer de søde elementer. Den frugtagtige aroma fra bananen og den varme vaniljesmag forenes til en perfekt smagskombination.

Ingredienser:

1 banan

2 kugler hjemmelavet vaniljeis – (Opskriften)

Ingredienser til chokoladesauce

1 stk. kakao (usødet)

1 tsk. vaniljesukker

1-2 tsk. vand

Sådan laver du chokoladesaucen:

Step 1:

Bland ingredienserne til chokoladesaucen sammen og smag den til.

Step 2:

Flæk bananen og anret den sammen med isen.

Step 3:

Hæld chokoladesaucen i en tynd stråle ud over banan splitten, og pynt med lidt med honning ristede nødder.

Velbekomme!

Når banan, vaniljeis og chokoladesauce kombineres, skabes der en harmonisk og lækker smagsoplevelse. Den cremede vaniljeis og den bløde banan komplementeres perfekt af den rige chokoladesauce, og den lette bitterhed fra chokoladen afbalancerer de søde elementer. Den frugtagtige aroma fra bananen og den varme vaniljesmag forenes til en perfekt smagskombination.