OPSKRIFTER

Brombærguf med vaniljepulver

Brombærguf er et sødt lækkerier af friske eller frosne brombær.

Ingredienser:

11o g friske eller frosne brombær

100 g græsk yoghurt

1 tsk. Bourbon vaniljepulver

1 tsk. vaniljesukker

Step 1:

Blend brombær og yoghurt i en mini blender eller foodprocesser.

Step 2:

Kom vaniljepulver og vaniljesukker i blenderen, blend sammen. Da vaniljepulver er tørt kan man med fordel lade desserten står en ½ til 1 time for at fremme vaniljesmagen inden servering.

Step 3:

Pynt desserten med lidt græsk yoghurt og friske brombær og servere straks.

Velbekomme!

Brombærguf er en søde lækkerier af friske eller frosne brombær. Ingredienser: 11o g frosne brombær 100 g græsk yoghurt 1 tsk. Bourbon vaniljepulver 1 tsk. vaniljesukker Step 1: Blend brombær