OPSKRIFTER

Bagt vanilje cheesecake

Bagt vanilje cheesecake er en kage som er nem at lave, og så vækker den begejstring hos de fleste. En bagt vanilje cheesecake har en rig og kompleks smagskombination, der gør den til en af de mest populære desserter i verden.

Denne klassisk cheesecake består, af en sprød kiksebund, ostecreme, masse af vaniljesmag, samt friske frugter til pynt.

Ingredienser:

250 gram Digestive kiks.

140gram smør smeltet.

400 gram flødeost.

3 dl Creme fraiche.

4 æg.

2,5 dl fløde.

2 vaniljestænger eller 3 spsk. vaniljeekstrakt.

Friske bær efter eget valg.

Step 1:

En springform (22cm) tag siden af og beklæd bunden med bagepapir, sæt siden på igen så papiret hænger ud i bunden.

Step 2:

Læg kiksene i en foodprocesser og findel dem, tilsæt smør og blend det godt sammen.

Step 3:

Kom massen i springformen og fordel det jævn og tryk det fast i bunden.

Step 4:

Forvarm ovnen til 160 grader.

Step 5:

Kom flødeost, creme fraiche og sukker i en ren skål og blend til massen er jævn, tilsæt æg og vanilje og blend igen.

Step 6:

Hæld massen i springformen og sæt i ovnen ca. 1 time eller til den har sat sig i midten.

Step 7:

Afkøles inden servering.

Step 8:

Serveres med flødeskum og med jordbær eller hindbær eller hvad man har lyst til.

Velkommen!

Bagt vanilje cheesecake er en kage som er nem at lave, og så vækker den begejstring hos de fleste, cheesecake består af en sprød kiksebund med vaniljesmag.