OPSKRIFTER

Kirsebær-vanilje fudge

Kirsebær-vanilje fudge er lavet med ægte Bourbon vaniljeekstrakt for at give den optimale smag. Den er nemt at lave med ingredienser der kan skaffes hurtigt. Tid: 30 minutter. ( 20 minutter forberedelse og 10 minutter kogning ), omkring 50 stykker.

Ingredienser:

Form 20×20 cm sprayet med olivenolie.

1.5 kg hvid chokolade

1 dåse kondenseret mælk

1 nip salt

1 tsk. Bourbon vaniljeekstrakt

200 g hakkede syltede kirsebær

Smelt chocolade og mælk sammen i en tykbundet gryde ved medium varme.

Fjern fra varmen.

Tilsæt vanilje, kirsebær og salt og bland det hele godt sammen.

Hæld over i den oliesprayede form og glat overfladen med en spatel

Sæt til side (ikke køleskab) til det hele er blevet en tæt masse, der udskæres i passende stykker.