OPSKRIFTER, KVALITETSPRODUKTER, NØDDER, SUNDEOPSKRIFTER

Sprøde vanilje-hasselnøddeknas

Sprøde vanilje-hasselnøddeknas er lavet med ægte Bourbon vanilje, hasselnødder ristes på en varm pande eller i mikroovnen i ca. 4. minutter. Husk at fjern de løse skaller (ikke alle behøver af komme af) hak groft.

Ingredienser:

Bourbon vaniljestang

500 gram hasselnødder

250 g sukker

2 æggehvider

1 nip salt

1 spsk. kakao

Step 1:

Rør sukker og vaniljekorn sammen i en skål og sæt til side.

Step 2:

Pisk æggehviderne stive.

Step 3:

Kom sukker og salt med vaniljekornene i æggehviderne og pisk sammen til en fed masse.

Step 4:

Vend de hakkede nødder i massen og del den i 2 portioner.

Step 5:

Bland kakao i den ene portion og smag den anden til med karamelessens eller pulverkaffe.

Step 6:

Bred det hele ud på et bagepapir og bag det i ca. 50 minutter mens du rører i det hver 10 minutter.

Step 7:

Servere straks.

TIP:

Kan holde sig på køl en uges tid.

Velbekomme!

Sprøde vanilje-hasselnøddeknas er lavet med ægte Bourbon vanilje, hasselnødder, der ristes på en varm pande eller i mikroovn for ca. 4. minutter.