OPSKRIFTER

Pekannødder is med Bourbon vaniljeekstrakt

Pekannødder is med Bourbon vaniljeekstrakt er lavet med friske Pekannødder som har en sød og mild aromatiske smag, samt Bourbon vaniljeekstrakt som er lavet med ægte Bourbon vaniljestænger .

Tid: 50 min + frysning

Ingredienser:

125 g Pekannødder

1/2 spiseskefuld smør

2 dl kaffefløde

125 g puddersukker eller kokosblomstsukker

1 æg let slået sammen

125 g piskefløde

1 tsk. Bourbon vaniljeekstrakt

Step 1:

Smelt smørret på en pande og rist pekannødderne til de dufter, – sæt til afkøling.

Step 2:

Kom sukkeret på panden og smelt det forsigtigt.

Step 3:

Herefter piskes en smule af piskefløden i det sammen piskede æg, hvorefter det hældes over i det smeltede sukker.

Step 4:

Rør nu i massen til den sidder som en lidt jævnet masse på spatlen.

Step 5:

Fjern nu fra varmen og køl hurtigt panden af – evt. i vasken fyldt med koldt vand. Når det hele er afkølet vendes den piskede fløde i.

Step 6:

Hæld det hele i en form og frys. Sæt i køleskab en time før servering.

Velbekomme!