NYHEDER

I samarbejde med Klimatræ, planter vi træer i Danmark

Et skridt mod mere skov med Klimatræ

Danmark er kendt for sine åbne landskaber, men vi er også et land med en lang historie for skovbrug og bevarelse af vores naturlige miljø. I de senere år er der dog blevet gjort mere for at øge mængden af skov i Danmark, og en af de metoder, der er blevet brugt, er træplantning.

Træplantning er en effektiv måde at øge skovarealet på og bidrage til at bevare og forbedre vores naturlige miljø. Ved at plante træer skaber vi ikke kun et mere frodigt og mangfoldigt landskab, men vi bidrager også til at reducere CO2-niveauerne i atmosfæren og beskytte vores dyreliv.

I Danmark er der blevet sat ambitiøse mål for skovrejsning og træplantning i de kommende år. Ved at plante flere træer håber vi at skabe et mere robust og bæredygtigt skovmiljø, der kan tilbyde levesteder for vores dyreliv, beskytte vores vandløb og skabe rekreative muligheder for befolkningen.

Men træplantning er ikke kun et spørgsmål om at plante træer og lade dem vokse. Det kræver også pleje og vedligeholdelse for at sikre, at træerne vokser sunde og stærke og opfylder deres potentiale som en del af vores økosystem. Derfor er det vigtigt for os, at vi fortsætter med vores samarbejde med Klimatræ for, at investere i skovbrug og bevarelsen af vores skove.

Vi ser frem til at samarbejde med Klimatræ, der arbejder aktivt for at gøre en positiv forskel for Danmarks skove og natur. Vi har valgt at samarbejde med Klimatræ, fordi vi tror på, at træplantning herhjemme kan have en betydelig indvirkning på os alle. En stor tak til alle vores kunder for jeres støtte, for sammen kan vi virkelig gøre en forskel for vores natur.

Mere information om Klimatræ - https://xn--klimatr-sxa.dk/om-os/

Vores certifikat