NYHEDER

Vaniljestænger er en luksuriøs og aromatisk ingrediens

At beskrive smagen af vaniljestænger svarer til at beskrive forskellige typer vin. Noterne er lige så forskellige fra bønne-til-bønne og region-til-region, som vindruerne er. Vanilje vil altid få hele køkkenet til at dufte sødt, karamelliseret og krydret.

At vanilje smager godt kan vi vel alle godt blive enige om, Risalamande, Vaniljekranse og flere andre gode kager for ikke at tale om Panna Cotta, fransk vaniljesovs og Creme anglaise.
Citron, Appelsin, kardemomme, kaffe, grøn te og chokolade kan spille godt sammen med vanilje uden at de behøver at undertrykke smagen af vanilje.

Vaniljestænger du køber hos os er håndplukket på det rigtig tidspunkt, ”når vaniljebønnerne er modne og gullige”. Desuden er vaniljestængerne håndsorteret og behandlet på en naturlige måde, hvilket giver den bedste kvalitet.
Alle vaniljestænger dyrkes under organisk metoder, af små farmeren i Madagaskar, Uganda og Indonesien mfl., med fokus på kvalitet, miljø og bæredygtighed.

Vaniljestænger har en intens og fyldig vaniljesmag med subtile undertoner af karamel og krydderi. Deres komplekse aroma er uovertruffen og tilføjer dybde og karakter til både søde og salte retter.