Vi sender også til Norge, Sverige og Finland +45 21 71 10 50 info@vanilla-vanilla.dk

Velkommen til Vanilla-Vanilla Danmark ApS


Vores historie

Produktets kvalitet og prisen vil altid være til vore kunders fulde tilfredshed. Vanilla-Vanilla Danmark ApS garanterer vore kunder et super kvalitetsprodukt. Vores produkter smager fantastisk og har mange forskellige anvendelsesmuligheder, er nemme at bruge til alt, fra varm mad til kolde desserter. Overalt i virksomheden finder man udpræget kvalitets bevidsthed.

Vanilla-Vanilla Danmark ApS drives af Jan Christensen, bosat i Liseleje i Nordsjælland.

Da vi startede i 2017, var tankerne bag virksomheden, at vi gerne ville kunne formidle mennesker den bedste kvalitet af vanilje til rimelige pris. Vanilje er et af de mest alsidige krydderier, og anvendelsesmulighederne er uanede – både i søde og salte retter.

Produkterne omfatter Premium vaniljestænger, vaniljeekstrakt, vaniljesukker, vaniljepulver og andre ekstrakter såsom appelsinekstrakt og citronekstrakt nødder fra forskellige lande..

Det hele startede med ferie i Uganda (The Pearl Of Africa)

Under en rejse i Uganda kom vi snak med en vaniljefarmer, der fortalte os om livet som vaniljefarmer. Han fortalte at en vaniljefarmers liv er hårdt med lange arbejdsdage i vanilje plantagen. Vi fik lov til at komme ud til hans  farm, hvor han viste os rundt. Han lever med sin kone og 3 børn i et hus, hvor der hverken er kloak eller rindende vand. Dette undrede os noget, da vaniljepriserne er meget høje i øjeblikket.

Han fortalte så, at det er mellemmændene, der tjener på vaniljen. De tilbyder en pris på hele høsten. Det betyder farmeren for det aftalte beløb lige meget hvornår han høster, ikke når Vaniljen har nået sin rette modenhed, dette har stor indflydelse på den endelige kvalitet.

Efter besøget hos farmeren, brugte vi det meste af natten på at tale om, hvordan vi kunne undgå mellemmanden. Der måtte være en måde. Næste dag kørte vi ud til farmeren igen, hvor vi foreslog et samarbejde med ham, vi ville købe hans vanilje og vores ide var at betale pr. kilo til en fair pris, der ville komme begge parter til gode og sådan startede vores lille forretning.

Vanilla-Vanilla Danmark ApS garanterer vores kunder et super kvalitetsprodukt, som er produceret af de dygtigst vaniljefarmere med hjælp fra vores agenter. Dette betyder at Vanilla-Vanilla Danmark ApS er fri fra børnearbejde og mellemmænd.

Vi har en tæt dialog med vores agenter og vaniljefarmere i Uganda, Madagaskar og Indonesien, så vores kunder kan være sikre på, at de varer de køber, er det bedste, der er at finde på markedet, da vores vanilje er dyrket på en organisk måde uden pesticider eller kemikalier.

Vanilla-Vanilla Danmark ApS har specialiseret sig i vaniljeprodukter, forskellige nødder samt ekstrakter/essenser af høj kvalitet til rimelige priser fra hele verden, som vi i dag sælger til private og erhverv, lige fra bagere, bryghuse, restauranter i indland og udland.

Vanilla-Vanilla Danmark ApS ønsker at være kendt som en troværdig og pålidelig samarbejdspartner, som leverer kvalitets produkter til rimelig priser og yder en god kundeservice og dermed sikre en helt igennem god oplevelse hos os.

‘Tak for din tid”. God shopping!

De bedst hilsner

Team Vanilla-Vanilla Danmark ApS

Opdatering 29-07-2021

Vi bliver tit spurgt om hvordan det går med vores farmere og ønsker at gøre det klart at det er ikke vores farmere men vores samarbejdes partnere, vi kontrollere ikke hvad de bruger deres penge til og det ønske vi heller ikke at gøre.

Normalt skriver farmerne kontrakt med mellemmænd hvorved at de bliver bundet til dem/ham og er forpligtede at levere en vis mængde vanilje, hvis de ikke levere den mængde de har lovet, bliver priser reduceret for de kg de kan levere.

Vores samarbejdes farmere binder sig ikke til at levere en vis mængde til os men vi betaler en fair pris pr kg dermed en høj pris pr kg lige meget om de giver os 1 kg eller 30 kg iht. til fairness og verdensmarked pris.

Vi er begyndt som forsøg i Uganda at udlevere trillebør, gummistøvler og handsker til hver farmer der ønsker at være en del af vores koncept.