Datapolitik

Databehandlingsaftale

Hvad gøre vi med dine personlige oplysninger i henhold til Persondataloven?

Når du bestiller fra vanilla-vanilla.dk, skal vi bruge information såsom navn, e-mail,  adresse og betalingskort oplysninger. Et telefonnummer kan også være nødvendigt, så vi kan kontakte dig hurtigst muligt, hvis der er et problem med din ordre. Alt dette er nødvendigt for at kunne håndtere din ordre bedst muligt og kunne holde dig opdateret om ordrestatus. I administrationen af vores internet sider har vi truffet tekniske og organisatoriske forholdsregler for at beskytte dine data mod, at disse ulovligt samt mod, at de kommer til uvedkommende kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Denne beskyttelse forbedrer vi løbende i takt med de tekniske fremskridt. Vanilla-Vanilla Danmark har tavshedspligt om alle informationer, virksomheden måtte komme i besiddelse af om Kunden, og er ikke berettiget til at videregive sådanne informationer til tredjemand, medmindre sådan information er offentlig tilgængelig.

Som registreret hos Vanilla-Vanilla Danmark har du altid ret til:

  • At gøre indsigelse mod registreringen.
  • Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig, og du har ret til at får dine oplysninger redigeret eller slettet, hvis disse ikke er korrekte.
  • Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at send os en e-mail eller med almindelig post til firma adressen.
  • Når du afgiver din ordre, erklærer du dig enig i og forstår, at www.vanilla-vanilla.dk /Vanilla-Vanilla Danmark ApS kan opbevare, behandle og bruge de data indsamlet fra din ordre til at afslutte din ordre.
  • Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til www.vanilla-vanilla.dk  eller via e-mail info@vanillia-vanilla.dk.

Hvem er ansvarlig for vores regnskabsløsning?

Vanilla-Vanilla Danmark og www.vanilla-vanilla.dk har indgået en databehandle (herefter “Databehandle aftale”) med Visma e-conomic a/s. CVR: 29403473, Langebrogade 11411, København K og Regnskabshuset v/ Anne Elkjær Thomasen, Åsebro 22, 3300 Frederiksværk, Tlf. 22 67 77 40, e-mail. at@regnskabshus.dk , for at sikre at alle kundernes personlige oplysninger afgivet på faktura eller under ordre behandling, videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand. Oplysningerne lagres på servere hos vores regnskabs leverandør Visma e-conomic a/s og hos Regnskabshuset v/ Anne Elkjær Thomasen  i Danmark.

Hvem er ansvarlig for vores betalingsløsning?

Når Vanilla-Vanilla Danmark ApS modtager kort i vores forretning, er vi forpligtet til at sikre dig bedst muligt mod svindel og misbrug. På vores hjemmeside bruger vi en sikret betalingsløsning system fra Nets Denmark A/S – CVR-nr.: 20016175, Lautrupbjerg 10 DK-2750 Ballerup, som er en sikker elektronisk betalings løsning for Visa og Master Card /Euro Card og Mobilepay. Med dette løsning, kan vi gemme kundernes kort oplysninger, så du kunden kan meget hurtigt betale med samme betalingskort næste gang, du besøger vores webshop. Og med disse løsninger er det også endnu nemmere at betale i vores webshop via pc, mobil eller tablet, som er mange kunders foretrukne device i dag. Med et betalingsmodul fra Nets kan kunders kort oplysninger allerede være gemt i vores betalingsmodul. Alle kort oplysninger håndteres i overensstemmelse med kortorganisationernes regler.

Hvem er ansvarlig for vores hjemmeside løsning og hostin?

De Oplysninger afgivet til www.vanilla-vanilla.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand. Oplysningerne lagres på servere hos vores hosting-leverandør i Danmark,

DanDomain A/S
Højvangen 4
8660 Skanderborg

Tlf

8777 9045

CVR-nr.

29412006

E-mail

support@dandomain.dk

Hvis du har yderligere spørgsmål i forbindelse med anvendelsen af dine personlige data, bedes du kontakte os via; info@vanillia-vanilla.dk eller via tlf. 21 71 10 50 Man-Fredag: 08:00 – 13:00 og Lørdag 10:00 – 11:00.