Vanilje, Nødder, Krydderier & tørret frugter til gode priser.

Produkt kvalitets-politik

Tak for din tid og den interesse du har vist vores produkter og hjemmeside Vanilla-Vanilla Danmark.

Med Vanilla-Vanilla Danmarks slogan “Kvalitet til rimelig priser” vil Vanilla-Vanilla Danmark give sine kunder glæden ved et produkt af  høj kvalitet til en rimelig pris. En vanilje, som smager og dufter fantastisk . Overalt i vores virksomhed finder du den udprægede kvalitetsbevidsthed i de  forskellige produkter vi tilbyder med vores vanilje.

Det er sandsynligt, at du har mødt vanilje i din hverdag, men du bliver nok overrasket over at vide, at 97% af den vanilje der anvendes i produkter i dag er kunstig. For at sikre det bedste produkt, en høj kvalitet- og sikkerhedsstandard, vil Vanilla-Vanilla Danmark sørge for at vores kunder får det bedste kvalitetsprodukt uden kemikalier, uden tilsætning af kunstige stoffer og samtidig respektere miljøet under udviklingen, produktionen, emballeringen, transporteringen af produkterne.

Det er klart, at der for nylig har været problemer på det globale vaniljemarked, og at priserne er begyndt at svinge vildt. Under disse omstændigheder sigter vi stadig mod vores mission om at levere god kvalitetsvanilje til den bedste pris.

Vanilje er den mest arbejdskrævende afgrøde i verden, planten er sart og kræver en meget omhyggelig dyrkning og pasning. Derfor vil Vanilla-Vanilla Danmark ikke bruge mellemmænd, men bruge vores agenter til at interagere med landmændene uden at gå på kompromis med kvaliteten af produktet, således at landmændene er sikret bedre levestandard .

Hos Vanilla-Vanilla Danmark, tilbyder vi et stort sortiment af 100% naturlige produkter, der ikke er tilsat kunstige stoffer eller  kemikalier. Vores sortiment tilbyder følgende produkter;

  • Grade A og B (Premium vaniljestænger)
  • Vaniljeekstrakt og andre ekstrakter såsom appelsinekstrakt og citronekstrakt
  • Vaniljepulver
  • Vaniljesukker

Spørgsmål om os og vores produkter.

Kundetilfredshed og service er to meget vigtige punkter for os, så hvis du nogensinde føler, at du har brug for at komme i kontakt med os, så ring eller send os en email.  Har du spørgsmål til produkterne, salgssteder eller til din bestilling, er du altid velkommen til at kontakte os via vores kontakt formular.