Vi sender også til Norge, Sverige og Finland +45 21 71 10 50 info@vanilla-vanilla.dk

 

Ugandisk Grade A (Premium) vaniljestænger

Stængerne er mellem 15 cm og op, fyldige, bløde, skinnende og fulde af vaniljekorn (vaniljekaviar) – som giver en kraftig og karakteristisk smag.

Stængerne er dyrket i plantager i Uganda, hvor klimaet er ideelt for dyrkning af vanilje og giver stængerne sin helt egen klasse. Vanilje har den karakteristiske vidunderlige duft og selvfølgelig smag af vanilje.

Vores vanilje er 100 % naturlig,uden tilsat kunstige stoffer eller kemikalier, med en fugtighed mellem 30-35 %.

Ugandisk Grade B (Premium) vaniljestænger

Stængerne er mellem 10-15 cm, fyldige, bløde, skinnende og med mindre vaniljekorn (vaniljekaviar) – som giver en kraftig og karakteristisk smag.

Stængerne er dyrket i plantager i Uganda, hvor klimaet er ideelt for dyrkning af vanilje og giver stængerne sin helt egen klasse. Vanilje har den karakteristiske vidunderlige duft og selvfølgelig smag af vanilje.

Vores vanilje er 100 % naturlig,uden tilsat kunstige stoffer eller kemikalier, med en fugtighed mellem 15-20 %.

 God råd til opbevaring af vaniljestænger

For at få vaniljestængerne til at holde sig lidt længere, kan man efter modtagelsen af vakuumpakken med vaniljestængerne, åbne pakken og lægge stængerne på en tallerken eller lignende i ca 10-15 minutter, dette lader vaniljen ånde og lader overskydende vand fra vakuumpakningen fordampe. Læg derefter vaniljestængerne i et tætsluttende glas eller beholder med en smule alkohol i bunden, så vaniljen står oprejst med den krumme ende nede i alkoholen.

Alkoholen holder vaniljen fugtig. Sæt vaniljen mørkt og ved stuetemperatur.

Smid ikke denne alkohol ud da den vil med tiden vil komme til at smage af vanilje og kan bruges som vaniljeekstrakt senere.

Ved korrekt opbevaring er holdbarheden helt op til 24 måneder.