Sprøde vanilje-hasselnøddeknas er lavet med ægte Bourbon vanilje, hasselnødder ristes på en varm pande eller i mikroovnen i ca. 4. minutter. Husk at fjern de løse skaller (ikke alle behøver af komme af) hak groft.
Ingredienser:
500 gram hasselnødder
250 g sukker
2 æggehvider
1 nip salt
1 spsk. kakao
Step 1:
Rør sukker og vaniljekorn sammen i en skål og sæt til side.
Step 2:
Pisk æggehviderne stive.
Step 3:
Kom sukker og salt med vaniljekornene i æggehviderne og pisk sammen til en fed masse.
Step 4:
Vend de hakkede nødder i massen og del den i 2 portioner.
Step 5:
Bland kakao i den ene portion og smag den anden til med karamelessens eller pulverkaffe.
Step 6:
Bred det hele ud på et bagepapir og bag det i ca. 50 minutter mens du rører i det hver 10 minutter.
Step 7:
Servere straks.
TIP:
Kan holde sig på køl en uges tid.
Velbekomme!
