Køb for minimum 500 kr af de nødder

du kan lide og får en Grade A Premium vaniljestang med i købet.

Køb for minimum 500 kr af de nødder

du kan lide og får en Grade A Premium vaniljestang med i købet.

Køb for minimum 500 kr af de nødder

du kan lide og får en Grade A Premium vaniljestang med i købet.

Risengrød/Ris Ala Mande – Nem – Koger Ikke På

Risalamande

Ingredienser:

125 g grødris

1 liter sødmælk

1 tsk salt

1/2 liter piskefløde

2 vaniljestænger skåret i 2-3 stk. hver

1 kogepose til 2 – 4 liter

 Fremgangsmåde:

En stor gryde fyldes med vand og bringes i kog.

Vaniljestænger flækkes på langs, vaniljekorn skrabes ud herefter deles vaniljestængerne 2-3 gange.

Fyld mælken, ris, salt samt vaniljekorn og stængerne i kogeposen,

Kom så posen i det varme vand og hæft den fast på siden af gryden med en klemme, og sørg for at låget ikke lukker for luften fra posen.

Så koger du grøden i en times tid.

Tryk af og til på posen så risengrynene fordeler sig.

Når grøden er kogt kan du med fordel tage vaniljestængerne op, tørre dem af og f.eks. tørre dem på radiatoren til de er knastørre. Derefter kan du pulverisere dem i en kaffekværn sammen med sukker, og så har du dobbelt glæde af vaniljen.

Ris ala mande

Lad grøden blive kold,  pisk fløden og bland det i grøden, hak og tilsæt mandlerne. Og server med f.eks. kirsebær- eller jordbærsovs.

Vigtigt! Vi anbefaler vores Planifolia (Grade A Premium, Grade B Premium fra Uganda, Indonesien eller Madagaskar til din risalamande. 

Læs flere

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop

    Tilmeld Nyhedsbrev
    og få 5 % på dit første køb i hele shoppen.