Mysli – bar – Denne hjemmelavet mysli bar indeholder bl.a. hasselnødder, havregryn, dadler, solsikkekerner, honning, chokolade, m.m.
Ingredienser:
50 g hasselnødder
100 g havregryn
50 g hvid chokolade
30 g solsikkekerner
50-60 g honning
50-60 g udblødte Medjoul dadler
1 æg
50-60 g Tahin
salt mellem 2 fingre
Step 1:
Varm ovnen 180 gram.
Step 2:
Hak hasselnødder groft.
Step 3:
Hak chokoladen groft.
Step 4:
Vej resten af, kom det hele i en skål og rør det godt sammen.
Step 5:
På et bagepapir formes det hele i en firkant og trykkes godt sammen ca. 15-18 cm på hver led.
Step 6:
Bag midt i ovnen varmluft 15 min.
Step 7:
Lad afkøle før udskæring og servere straks.
Velbekomme!
