Køb for minimum 500 kr af de nødder

du kan lide og får en Grade A Premium vaniljestang med i købet.

Køb for minimum 500 kr af de nødder

du kan lide og får en Grade A Premium vaniljestang med i købet.

Køb for minimum 500 kr af de nødder

du kan lide og får en Grade A Premium vaniljestang med i købet.

Hjemmelavet vaniljeis med honning ristede hakkede mandler

Vaniljeis

Ingredienser:

500 ml piskefløde

5 pasteuriseret æggeblommer

5 pasteuriseret æggehvider

5 spsk. flormelis

1 Vaniljestang

100 – 150 gram mandler

1½ spsk. honning

Fremgangsmåde:

Step 1

Kom mandlerne i kogende vand i ca. 2 min herefter tag mandelhindene af mandlerne, hak mandlerne groft. Rist mandlerne på panden til de er gylden, tilsæt honning og rør i dem i ca. 3 min bred mandlerne ud på et stykke bagpapir og lad dem køle af, knus dem efter nedkøling.

Step 2

Pisk fløde til den stiv nok til at du kan vippe skålen uden at flødeskummet ud.

Step 3

Bland 5 pasteuriseret æggeblommer med 2½ spsk. flormelis og kornene fra 1 vaniljestang, pisk i ca. 1 min.

Step 4

Piske pasteuriseret æggehvide til skum bland 2½ spsk. flormelis i og pisk til det bliver sejt.

Step 5

Vend de 4 dele forsigtigt sammen for ikke at slå luften ud af fløde eller æggehviderne sæt den færdige is masse i fryseren, rør i is et par gange med et par timers mellemrum.

Hvis man ønsker at udnytte vaniljestangen bedre kan man koge fløden op sammen med hele vaniljestangen, split vaniljestangen på langs skrab kornene ud, del de 2 halvdele 2 gange kom det hele i fløden giv det hele et opkog i ca. 1 min herefter lad det hele køle af førend det bliver pisket til flødeskum.

Læs flere

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop

    Tilmeld Nyhedsbrev