Køb for minimum 500 kr af de nødder

du kan lide og får en Grade A Premium vaniljestang med i købet.

Køb for minimum 500 kr af de nødder

du kan lide og får en Grade A Premium vaniljestang med i købet.

Køb for minimum 500 kr af de nødder

du kan lide og får en Grade A Premium vaniljestang med i købet.

Crème Brûlé

Creme brulé er en af de klassiske franske desserter, der består af fløde, vanilje, æggeblommer og sukker afsluttet med et tyndt låg af sprødt brændt sukker. Creme brulé betyder brændt creme - og det er jo lige hvad creme brulé er. F

Crème brûlé er en dessert af fløde pisket med sukker, æggeblommer og vanilje.

Ca. 45-50 minutter til at lave Crème brûlé, plus mindst 4 timer til at afkøle.

6 portioner

Ingredienser:

1 Bourbon vaniljestang

1 stk. hele kanel

7.5 dl piskefløde

8 æggeblommer

1 helt æg

80 g stødt melis

3-4 spsk. rørsukker

Step 1:

Vaniljestangen flækkes, så man kommer ind til vaniljekorn.

Step 2:

Kom den flækkede vaniljestang og den hele kanel i fløden og lad det simre på komfuret i 10 minutter.

Step 3:

Pisk æg og sukker sammen.

Step 4:

Når flødeblandingen er afkølet til stuetemperatur, piske den sammen med æggesnapsen.

Step 5:

Cremen hældes ned i Crème brûlé formene. Formene skal være ovn faste. Bage i ovnen ca. 45-50 minutter – 125 grader.

Step 6:

Efter bagning, stil creme brulérne i køleskabet i mindst 4 timer til at afkøle – de må ikke dækkes til.

Step 7:

Inden servering, drys et tynd lag rørsukker på hver creme bruléer og brænd dem med en gasbrænder til sukkeret er smeltet og karamelliseret.

Step 8:

Server straks

Velbekomme.

Læs flere

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop

    Tilmeld Nyhedsbrev
    og få 5 % på dit første køb i hele shoppen.