Bagte kanelæbler med vaniljesukker er en lækre dessert, der er nemt at lave med ingredienser alle kan får fat i deres køkken eller supermarked.
Ingredienser:
300 g æble
40 g mirabelle syltetøj
2 spsk. Bourbon vaniljesukker
30 g Margarine
1½ tsk. kanel
130 g græsk yoghurt
1 citron
Step 1:
Skræl æblerne og skær dem i små stykker.
Step 2:
Læg dem på et ovnfast fad med bagepapir og kom lidt citronsaft over æblerne.
Step 3:
Smør syltetøjet oven på æblerne.
Step 4:
Bag æblerne i en varm ovn ved 200 grader i ca. 15 minutter.
Step 5:
Rør margarine sammen med kanel og vaniljesukker.
Step 6:
Hæld blandingen over de varme æbler, lige når de tages ud of ovnen.
Step 7:
Kom yoghurten oven på den lune dessert og drys med lidt kanel og servere straks.
Velbekomme!
