Køb for minimum 500 kr af de nødder

du kan lide og får en Grade A Premium vaniljestang med i købet.

Køb for minimum 500 kr af de nødder

du kan lide og får en Grade A Premium vaniljestang med i købet.

Køb for minimum 500 kr af de nødder

du kan lide og får en Grade A Premium vaniljestang med i købet.

Vaniljestænger-Bourbon-Gourmet

tykke sorte vaniljestænger af høj kvalitet med et meget stort antal korn i bælgen, og med en stærk vaniljesmag med røgede undertoner, der er ideel til hvor der ønskes en god og stærk vaniljesmag. Vanilje regnes for at være den fineste i verden. vanilje har et højt indhold af naturlig vanillin samtidig med at vaniljen fra naturens side indeholder to sjældne aromaforbindelser. Disse aromaforbindelser giver vaniljen en usædvanlig frugtagtig friskhed og en helt unik aroma, som du ikke finder i andet vanilje. Vaniljen har den karakteristiske vidunderlige duft og selvfølgelig smag af vanilje

At beskrive smagen af vaniljestænger svarer til at beskrive forskellige typer vin. Noterne er lige så forskellige fra bønne-til-bønne og region-til-region, som vindruerne er. Vanilje vil altid få hele køkkenet til at dufte sødt, karamelliseret og krydret.

At vanilje smager godt kan vi vel alle godt blive enige om, Risalamande, Vaniljekranse og flere andre gode kager for ikke at tale om Panna Cotta, fransk vaniljesovs og Creme anglaise.
Citron, Appelsin, kardemomme, kaffe, grøn te og chokolade kan spille godt sammen med vanilje uden at de behøver at undertrykke smagen af vanilje.

Vaniljestænger du køber hos os er håndplukket på det rigtig tidspunkt, ”når vaniljebønnerne er modne og gullige”. Desuden er vaniljestængerne håndsorteret og behandlet på en naturlige måde, hvilket giver den bedste kvalitet.
Alle vaniljestænger dyrkes under organisk metoder, af små farmeren i Madagaskar, Uganda og Indonesien mfl., med fokus på kvalitet, miljø og bæredygtighed.

Læs flere

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop

    Tilmeld Nyhedsbrev
    og få 5 % på dit første køb i hele shoppen.