Køb for minimum 500 kr af de nødder

du kan lide og får en Grade A Premium vaniljestang med i købet.

Køb for minimum 500 kr af de nødder

du kan lide og får en Grade A Premium vaniljestang med i købet.

Køb for minimum 500 kr af de nødder

du kan lide og får en Grade A Premium vaniljestang med i købet.

Vaniljepulver! Hvad bruger man vaniljepulver til?

Hjemmelavet Vaniljepulver. Vaniljepulver er hele, tørrede og pulveriserede vaniljestænger, og dermed også ægte vanilje, blot uden forarbejdet. 2 tsk. vaniljepulver svarer cirka til smagen af korn fra 1 vaniljestang. Er vaniljepulver sødt? Vaniljepulver er et rent produkt uden tilsætningsstoffer eller aroma. Vaniljepulver består kun af tørrede og pulveriserede Bourbon vaniljestænger. Derfor er det ikke sødt. Vaniljestænger der bruges til fremstilling af vaniljepulver, indeholder ca. 250 smagsstoffer, som giver vaniljepulver en meget sød, aromatisk og karamelliseret smag.

Vaniljepulver! Hvad bruger man vaniljepulver til? er et meget spændende emne, derfor har vi lavet af de mange spørgsmål og svar du som kunde burde vide.


Vaniljepulver er lavet hvor Bourbon vaniljestænger bliver tørret og pulveriseret uden kompromis på kvalitet. Vaniljepulver er som almindelige vaniljestænger, bare nemmere og hurtigere at anvend.

Alt hvad du skal bruge til bagværk og desserter skal være lavet af kvalitets råvarer.

Hvad svarer 1 stang vaniljestang til i vaniljepulver?

½ tsk. vaniljepulver svarer cirka til 1 Bourbon vaniljestang.

Er vaniljepulver sødt?

Nej! Vaniljepulver er et rent produkt uden tilsætningsstoffer eller aroma.
Vaniljepulver, indeholder ca. 250 smagsstoffer, som giver vaniljepulver en klassisk vaniljeduft samt en aromatisk og karamelliseret smag.

Hvordan ser Vaniljeplanten ud?
Vanilje-planten er en klatrende orkidé med en meget smuk blomst og har været et kendt krydderi i mange århundreder.

vaniljedyrkning, • Vaniljeplanten er en orkideplante, der sætter ranker på indtil 10 meter og har behov for et espalier eller anden klatrehjælp. Den danner en meget kødfuld stamme samt tykke og spidse ovale, 12 cm lange blade. • Den meget smukke, gule, tropiske orkideblomst blomstrer kun ganske få timer og må derfor bestøves kunstigt med en tandstik for at få optimalt resultat.

Er vaniljepulver sundt?
Ren vaniljepulver indeholder færre kalorier end vaniljesukker, fordi det er hele Bourbon vaniljestænger, som er tørret og pulveriseret til fint pulver uden tilsætning af forskellige stoffer og aroma.

Hvor mange kalorier er der i vaniljepulver?
100 gram vaniljepulver indeholder ca. 250 kalorier. 1 tsk. vaniljepulver (2,3g) indeholder ca. 5,7 kalorier.

Kan man få for meget vanilje?
Vaniljepulver er ligesom en vaniljestang som indeholder ca. 250 smagestoffer, derfor betragtes vaniljepulver som godt for fordøjelsen, men for meget kan irritere maven, derfor er det vigtigt at man prøve dig frem.

Hvor meget vaniljestænger er der i vaniljepulver?
Anbefalet dosering: ca. 1 vaniljestænger, svar til eller ½ tsk. vaniljepulver.

Hvorfor er vanilje blevet så dyrt?
Produktionen af vanilje er forbundet med en række problemer som børnearbejde, gældsspiraler, korruption og væbnede røverier. Problemerne er ikke blevet mindre de seneste år, hvor prisen på vanilje har oversteget prisen på sølv og gjort det sorte krydderi ekstremt attraktivt.

Kan man erstatte vaniljestænger med vaniljepulver?
Vaniljepulver er lettere at bruge end vaniljestænger. Det er også lettere at opbevare vaniljepulver end en halv vaniljestang. 

Kan man bruge vaniljepulver i stedet for vaniljepasta?
Du kan også bruge vaniljepulver i stedet for vaniljepasta, prøv at erstat 2 tsk. vaniljepasta med ½ tsk. vaniljepulver og ellers smag dig frem! Når du erstatter vaniljepasta med vaniljepulver, så husk at reducere mængden af pulver svarene til hvor meget vaniljepulver du bruger til opskriften.

Hvad kan jeg bruge i stedet for vaniljepulver?
Man kan altid bruge vaniljestænger, vaniljeekstrakt eller vaniljesukker.

Hvor kan man købe vaniljepulver?
Man kan altid købe vaniljepulver hos os ”Vanilla-Vanilla Danmark ApS, uden at går på kompromis af kvaliteten og prisen.

Hvordan laver man vaniljepulver?
Ren Bourbon vaniljepulver består af tørrede og pulveriserede Bourbon vaniljestænger.
Opskriften

Hvad er forskellen på vaniljepulver og vaniljesukker?
Vaniljepulver er nemlig tørret, pulveriserede og er typisk lavet på ren bourbon-vaniljestænger, uden tilsætning stoffer eller aroma.
Vaniljesukker er en blanding af ekstraheret vaniljepulver, sukker og lidt vaniljearoma. 

Hvad bruger man vaniljepulver til?
Man kan altid bruge vaniljepulver til kager, vaniljeis, vaniljekranse, risalamande, vanilje smoothies, drikkeskyr med vanilje, pekannødderis med vanilje osv.

opskriften på vaniljekage med friske chokolade blandes sødmen fra vaniljekagen med den syrlige friske smag bruge også vaniljeis som ekstra tibehøre. vaniljekage der smager super godt. Nem kage med vanilje som alle kan lave. Vaniljekagebunde med eller uden farverig krymmel

Hvilke vaniljepulver er de bedste?
Bourbon-vaniljepulver fra Uganda og Madagaskar er den bedste vaniljepulver nogensinde, som giver vaniljepulver en klassisk vaniljeduft samt en aromatisk og karamelliseret smag.

Hvad er prisen på vaniljepulver?
Vaniljepulver du køber fra os er den bedste på markedet. Køb din vaniljepulver hos os uden at gå på kompromis med kvaliteten og pris. Køb vaniljepulver

Kan man bruge vaniljepulver til risalamande?
Man kan altid bruge vaniljepulver til risalamande, vi anbefaler dog, at man med fordel lade sin risalamande står en ½ til 1 time for at fremme vaniljesmagen inden servering.

Kan man bruge vaniljepulver til vaniljekranse?
Man får så meget smag i sine vaniljekranse, når man bruger vaniljepulver, fordi vaniljepulver er lavet af hele vaniljestænger. Da vaniljepulver er tørt kan man med fordel lade sin kagedej står en ½ til 1 time for at fremme vaniljesmagen inden bagning. Opskriften på vaniljekranse.

Vaniljepulver! Bourbon vaniljestænger bliver tørret og pulveriseret til vaniljepulver. Bruge vaniljepulver bagværk, vaniljeis, risalamande, smoothies m.m.Læs flere

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop

    Tilmeld Nyhedsbrev
    og få 5 % på dit første køb i hele shoppen.