Køb for minimum 500 kr af de nødder

du kan lide og får en Grade A Premium vaniljestang med i købet.

Køb for minimum 500 kr af de nødder

du kan lide og får en Grade A Premium vaniljestang med i købet.

Køb for minimum 500 kr af de nødder

du kan lide og får en Grade A Premium vaniljestang med i købet.

Vanilje dyrknings regioner.

Bourbon Vanijestænger til vaniljekranse eller bagværk, fødevarer mm

Ægte vanilje findes typisk i form af en stang eller pulver og indeholder en kompleks smag med mindst 250 smagsstoffer og aromaer. Kunstig vanilje som indeholder syntetisk vanillin er billig at fremstille og findes i et utal af produkter vi bruger i hverdagen. Når du køber 100% organisk dyrket vanilje hos os, er du med til at hjælpe vaniljefarmeren og deres familie, så de kan leve af deres egen produktion af vanilje, vi er stolte af at være en del af dette arbejde, der hjælper de små vaniljefarmere. Uden dem vil det være umuligt at få vanilje frem til vores kunder.

Vanilje smager og dufter forskelligt alt afhængig af hvor det bliver dyrket, her er en lille liste over nogle af de regioner hvor der dyrkes vanilje og deres smags forskelle.

  1. Uganda: Aromatisk, sød og karamellisere.
  2. Mexico: Nøddeagtig og krydret.
  3. Tahiti Tahitensis: Frugtagtig og blomsteragtig.
  4. Madagaskar: Mild, jordagtig og meget aromatisk.
  5. Indonesien: Vanilje med hint af “Smokey”, anis og jord .
  6. Papua New Guinea: Aromatisk, frugtagtig med hint af kirsebær.

9 måned efter bestøvning er vaniljen klar til høst som kendetegnet ved at den grøn bælg bliver svag gul, læs mere her.

For at få vaniljekornene ud af vaniljestagen skal den flækkes men hvis du ikke har tålmodighed til dette kan du altid bruge vaniljepulver, vaniljeekstrakt eller vaniljesukker til din bagværk.

Vaniljepulver er vaniljestænger som bliver tørret, knust og pulveriseret, klar til bruge.

Vaniljeekstrakt er vaniljestænger som bliver skrået i småstykker, vaniljen lægges i alkohol i en længere periode for at trækker smagsstofferne ud af vaniljen og over i alkoholen. vores ekstrakt ligger i minimum 4 måneder, hverdag bliver blandingen omrystet for kunne fremstille det bedst mulige kvalitets produkt se her. Efter ekstraktionen bliver overskydende vanilje som stadig har masser af vaniljearoma tørret, knust og pulveriseret og brugt i vaniljesukker. Se her.

Vanijestænger kan købes her

Læs flere

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop

    Tilmeld Nyhedsbrev
    og få 5 % på dit første køb i hele shoppen.