Køb for minimum 500 kr af de nødder

du kan lide og får en Grade A Premium vaniljestang med i købet.

Køb for minimum 500 kr af de nødder

du kan lide og får en Grade A Premium vaniljestang med i købet.

Køb for minimum 500 kr af de nødder

du kan lide og får en Grade A Premium vaniljestang med i købet.

Opbevaring af vaniljestænger

vaniljestaenger

Opbevaring af vaniljestænger på flere måder.

Opbevaring af vaniljestænger? Det er et spørgsmål, vi ofte bliver stillet og derfor laver vi dette lille skriv omkring det, indenfor 5 minutter vil du vide alt hvad du behøver at vide om, hvordan du opbevarer vaniljestænger for at bevare dens smag! Men gå ikke i panik, vanilje er lettere at gemme, end du tror. Sådan opbevare du vaniljestænger.

1. Opbevaring af vaniljestænger i spiritus.

Det er en almindelig teknik som vi også anbefaler på alle vores vaniljestænger. Ved denne handling tillader man vanilje at forblive hydreret og smidig. Hvis du vælger at opbevar dine vaniljestænger i rom, vil rom imidlertid ændrer aromaen af ​​vanilje, hvilket ikke er for alles smag hvor mod vodka er neutralt.

2. Opbevaring af vaniljestænger i et glasrør.

Vaniljestænger passer perfekt til rørets størrelse. Tøv ikke med at sætte flere bønner i samme rør, dette reducerer mængden af ​​luft der er i kontakt med din vanilje. Hætten bør være af aluminium eller plastik, undgå om muligt kork, da det kan være en kilde til skimmelsvamp.

3. Opbevaring af vaniljestænger i sukker.

God ide! Sukker har dog en stærk absorberende kraft, så det tørrer din vanilje ud. Det vil helt sikkert smage lækkert, men dine vaniljestænger vil være sværere at skære langs, når du vil bruge dem. Vi anbefaler derfor denne teknik til de vaniljestænger, som du allerede har skåret og brugt i andre desserter! Skære stængerne i små stykker og dyp dem i en sukkerkrukke, dine udmattede vaniljestænger vil gøre små vidundere, du kan også lægge dine brugte vaniljestænger til tørre i nogle dage hvorefter du kommer dem i en kaffekværn samme med sukker og laver din egen vaniljesukker,  Intet spild!

 

4. Opbevaring af vaniljestænger i køleskabet.

Det er en teknik, der ikke er skadelig men den er ikke nødvendig. Det stopper udviklingen af ​​aromaer, forstærker bælgenes hårdhed og fryser deres fedt udefra og efterlader små hvide prikker. Din vanilje vil derfor være lige så godt opbevares i skab ved stuetemperatur end i dit køleskab.

5. Opbevaring af vaniljestænger i fryseren.

Det er totalt muligt! Dette er ikke den løsning, som vi anbefaler som en prioritet, for her stoppes igen aromaudviklingen, vaniljen mister en smule af sin kvalitet på grund af de temperaturforskelle den gennemgår. Men hvis du ikke er i stand til at anvende en af ​​de ovennævnte teknikker, er frysning stadig en god mulighed og giver dig mulighed for at styre dit lager godt ved kun at optø det, der er nødvendigt.

 

6. Opbevaring af vaniljestænger metoder som skal undgås.

Opbevaring af vaniljestænger i aluminiumsfolie, papirhåndklæde, plastik pose eller klar film. Disse metoder får både vaniljen til at tørre ud. Undgå dem for enhver pris. Undgå også at opbevare din vanilje med andre krydderier i samme beholder, da smagene blandes sammen. Endelig undgå at opbevare dine bælg individuelt. Som nævnt ovenfor elsker vaniljestænger at blive strammet sammen for at holde fugtigheden.

 

7. Hvor langt opbevares vaniljestænger?

Hvis du følger ovenstående tips, løber du tør for vanilje længe før end de bliver for gamle, for at være helt ærlig jo ældre vanilje jo bedre smag. De mister fugt i løbet af månederne, hvilket er den normale proces for dens udvikling! hvis du bruger ovenstående teknikker, er en konservering på 24 måneder eller mere muligt.

8. Under vakuum.

Dine vaniljestænger leveres til dig under vakuum. En vakuumpakket vanilje beholder alle dens delikate kvaliteter.

Nu ved du alt om vaniljeopbevaring! Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os, vi hjælper dig gerne.

Læs flere

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop

    Tilmeld Nyhedsbrev
    og få 5 % på dit første køb i hele shoppen.